Blackstone Werkschoenen

Blackstone werkschoenen topspeler in de markt

Onder de merknaam Blackstone worden al sinds de jaren twintig van de vorig eeuw werkschoenen op de markt gebracht. Vandaag de dag is het merk een gerenommeerde naam en een van de topspelers in de markt voor werkschoenen. Veiligheid staat voorop bij de werkschoenen van Blackstone. De Blackstone werkschoenen kenmerken zich verder door het gebruik van het beste leer, bijzonder hoogwaardige zolen en een goed draagcomfort. Kortom, alles wat u zoekt in een goed paar werkschoenen.

Blackstone werkschoenen: uitstekende technische eigenschappen in een robuust jasje

Blackstone werkschoenen herbergen een aantal technische eigenschappen in zich, die in belangrijke mate bijdragen aan het draagcomfort van de schoenen. De vervaardiging van de schoenen volgens de zogenaamde Good Year Weltmethode zorgt er voor dat de schoenen flexibel en goed geïsoleerd zijn. De schoenen hebben hierdoor een perfect voetbed en koude en natte voeten behoren tot het verleden. Het gebruik van speciale loopzolen zorgt voor een optimale demping en beperkt zo de belasting van het lichaam, in het bijzonder van de kniegewrichten en de rugwervel. Desgewenst houdt een speciale voering de voeten koel in de zomer en warm in de winter. Los van de zeer goede, technische eigenschappen, onderscheiden Blackstone werkschoenen zich ook nog door een zeer robuuste uitstraling.

Collectie Blackstone werkschoenen biedt diverse modellen in het beste leer

Blackstone biedt haar werkschoenen in diverse modellen aan. De variatie zit daarbij vooral in de technische eigenschappen, de hoogte van de schoenen en de uitvoering van de neus (stalen neus versus composiet neus). Er zijn zowel hoge als lage modellen verkrijgbaar. Ook kan de mate van detail op de schoenen verschillen. De Blackstone werkschoenen worden allemaal gemaakt van zogenaamd volnerf leer. Dit betreft de bovenste laag van de dierenhuid, met de beste kwaliteit en de mooiste tekening. Het gebruik van deze leersoort zorg voor duurzame werkschoenen met een kwalitatief hoogwaardige uitstraling.