Blackstone Schoenen Prijzen

Blackstone prijswinnaar!

Blackstone onderscheidt zich, en hoe! Het trendy merk heeft de eerste prijs binnen gehaald als het beste, opkomende merk binnen de categorie schoenmode. Dat Blackstone deze prijs verdient, wisten de fans van het eerste uur natuurlijk al lang. De prachtige schoenen, sneakers en laarzen van Blackstone blijken echter voor velen onweerstaanbaar. Sinds de oprichting van het merk in het begin van de jaren negentig heeft het zijn schare fans gestaag zien groeien. Vandaag de dag is het merk niet alleen in Nederland te koop, maar ook in diverse winkels in Kopenhagen en Parijs. Internationaal succes dus voor een Nederlands designproduct. Iets om trots op te zijn!

Blackstone onderscheidt zich

Wat maakt nou dat schoenen van Blackstone zich zo duidelijk onderscheiden? Op de eerste plaats het vakmanschap waarmee de schoenen worden gemaakt, en het gebruik van goede, pure materialen. Hoewel het merk niet oud is, geldt dat wel voor het bedrijf waar het uit is voortgekomen, namelijk een familiebedrijf dat is opgericht in het midden van de jaren twintig van de vorige eeuw. De jarenlange ervaring die hier is opgedaan, komt goed tot uiting in de collectie.

 

Blackstone schoenen trekken de aandacht

Naast vakmanschap en goede materialen, zit de handtekening van Blackstone in robuuste, stoere modellen met een strakke belijning. De schoenen kennen geen onnodige detaillering. Toch trekken ze op een subtiele manier de aandacht naar zich toe. De oorzaak zit in schijnbaar simpele zaken, zoals een combinatie van materialen, het elegante Blackstone logo in dezelfde kleur als de schoen, leren veters, constraterend stiksel en een trendy, ingetogen kleurgebruik. De mensen achter Blackstone weten als geen ander vakmanschap en design te combineren.

Het is elk seizoen weer moeilijk een keuze te maken uit de collectie. Dit ligt niet alleen aan het feit dat er keuze is uit veel aantrekkelijke modellen, maar ook doordat elke model vaak leverbaar is in verschillende kleuren. Dat maakt het kiezen moeilijk, want de kleuren zijn allemaal even prachtig en zeer eigentijds. Ze combineren prima met elke garderobe.