Blackstone Herenschoenen

Blackstone herenschoenen: van werkvloer naar vrij tijd

De mannen die letterlijk hun handen uit de mouwen steken op de werkvloer kennen Blackstone op de eerste plaats van de robuuste werkschoenen. Nog minder bekend zijn ze misschien met de collectie Blackstone herenschoenen. Maar door het dragen van de werkschoenen weten ze als geen ander dat Blackstone staat voor goede materialen, een goede pasvorm en een meer dan prettig draagcomfort. Voor deze mannen is het dan ook een kleine stap naar de collectie Blackstone herenschoenen. Want zeg nou zelf: het draagcomfort van de werkschoenen gun je jouw voeten toch ook daarbuiten? Zeker als daar nog eens een trendy buitenkant bij komt. En dat is zeker het geval bij de collectie Blackstone herenschoenen.

Hoge sneakers klassieker in collectie Blackstone herenschoenen

Blackstone herenschoenen vormen een eigentijdse collectie die veel mannen maar moeilijk zullen kunnen weerstaan. Zeer bekend zijn de hoge sneakers, model DM51. Verkrijgbaar in een leren uitvoering in twee kleuren bruin en in een nubuck uitvoering in de tinten grijs, blauw en bruin. Dit model kenmerkt zich door een strakke belijning, prachtige stiksels in dezelfde kleur als de schoen zelf, leren veters en een witte zool. Op de zijkant van elke schoen prijkt subtiel het chique Blackstone logo. Het zijn deze sneakers die Arie Boomsma draagt in de meest recente Blackstone campagne. In de sfeer die de campagne oproept komt dit model optimaal tot zijn recht: stevige, no-nonsense schoenen voor de man die uitdagingen in het leven niet schuwt.

Blackstone herenschoenen stuk voor stuk blikvangers

Voor de heren die op zoek zijn naar een trendy en meer geklede schoen, is onder andere het model DM 71 een aanrader. Dit is een iets lager model dan de al genoemde sneakers. Ook het model DM 71 is leverbaar in leer en nubuck en in vergelijkbare tinten als de DM 51.
Blackstone herenschoenen zijn stuk voor stuk echte blikvangers. Wie er graag nog een schepje bovenop doet, moet zeker het model BM 71 overwegen. Dit model lijkt qua belijning op de DM 71, maar is gemaakt van pythonleer en beschikt daarmee over een prachtig reliƫf. Een zeer fraaie schoen, zeker in combinatie met de contrasterende zool en veters.