Blackstone Damesschoenen

Blackstone damesschoenen vormen een verrassende wending

Van robuuste werkschoenen tot trendy damesschoenen is een hele stap. Lang niet ieder bedrijf is in staat een dergelijk grote stap op een succesvolle manier te maken. Blackstone echter wel, als een van de weinige. Getuige het succes in de markt, zijn Blackstone damesschoenen een schot in de roos. De collectie Blackstone damesschoenen is bijzonder hip en origineel. Toch blijft de uitstraling onherkenbaar Blackstone: stoer en stevig, met een vleugje retro en een beetje rock. Dat is ook duidelijk het imago dat Blackstone neer wil zetten in de nieuwste campagne met Arie Boomsma en Hanna Verboom.


 

Collectie Blackstone damesschoenen bevat tijdloze sneakers

De huidige collectie Blackstone damesschoenen is zeer divers. Tijdloos zijn de hoge en lage sneakers in leer en su├Ęde, met ronde neus, leren veters en een stevige, fris witte zool. Een model dat het hele jaar door bij veel outfits past. In het voorjaar onder een dunne chino, in de zomer onder comfortabele shorts, in de herfst onder uw favoriete jeans. In de winter kunt u kiezen voor de versie die is gevoerd met schapenwol. Heerlijk comfortabel de kou in! Er is volop variatie in kleuren, zodat er eigenlijk voor ieders gading wat te vinden is.

 

Maar Blackstone damesschoenen zijn ook vrouwelijke espadrilles en sandalen

Maar de collectie Blackstone damesschoenen biedt meer dan alleen sneakers. Wat dacht u van de leren espadrilles en sandalen met sleehak? Ook stoer qua uiterlijk, maar tegelijk heerlijk luchtig en zeer vrouwelijk om te zien. Perfect voor onder een mooie rok of zomerjurk. Of combineer ze zoals Hanna Verboom doet, onder een paar stoere shorts van spijkerstof en een casual hemd. Dezelfde outfit is ook helemaal top met de bruine enkellaarsjes met een verweerd uiterlijk en een lage hak. Stoer, zelfs een tikkeltje manlijk, voor de vrouw met lef.