Een modieus shirt voor op je spijkerbroek met daaronder je favoriete Blackstones


Warning: Illegal string offset 'class' in /home/spaas21/domains/blackstone-online.nl/public_html/wp-content/themes/ColdStone/epanel/custom_functions.php on line 123

Warning: Illegal string offset 'alt' in /home/spaas21/domains/blackstone-online.nl/public_html/wp-content/themes/ColdStone/epanel/custom_functions.php on line 124

Warning: Illegal string offset 'title' in /home/spaas21/domains/blackstone-online.nl/public_html/wp-content/themes/ColdStone/epanel/custom_functions.php on line 125

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/spaas21/domains/blackstone-online.nl/public_html/wp-content/themes/ColdStone/epanel/custom_functions.php on line 134

Een shirt wordt al lang niet meer gebruikt als alleen onderkleding. Shirts zijn tegenwoordig verkrijgbaar in allerlei modellen, mooie kleuren en motieven. Shirts zijn ongelooflijk verschillend en brengen afwisseling in je look. Tegenwoordig is het helemaal niet vreemd dat mannen een shirt dragen als zogeheten “hoofdkleding”. Een mooi shirt op een hippe spijkerbroek met daaronder je Blackstones, is  een prima outfit voor een avondje uit.

Voor iedere gelegenheid een mooi passend shirt

Voor elk type man en voor elke gelegenheid zijn er shirts verkrijgbaar vandaag de dag. Echte klassiekers zijn de shirts met ronde hals. Ze zijn licht getailleerd en goed geschikt als basic. In combinatie met een aantrekkelijk sjaaltje of een mooie ketting ontstaat een praktische outfit met een individuele Touch. De shirts met ronde hals van ShirtsofCotton zijn gemaakt van heerlijk zacht en kwalitatief mooi katoen. Hierdoor kun je deze shirts ook perfect dragen onder een overhemd of trui. De shirts zullen aanvoelen als een tweede huid en op koelere dagen extra warmte bieden. Draag je graag de eerste knoopjes van je overhemd open of heb je een trui met V-hals? Kies dan ook voor een shirt met V-hals in plaats van een shirt met ronde hals.

Een shirt met een V-hals

Een shirt met een wijde, V vormige hals laat je nek langer lijken en verbreedt de schouders. Modieuze accenten zoals smokwerk, plooitjes, volants of kanten garneersels, toveren comfortabele shirts om tot aantrekkelijke blikvangers. Maar een V-hals shirt geeft je net die stoere uitstraling. De mode van momenteel voert zelfs shirts door met een hele diepe V. Voornamelijk worden deze shirts gedragen door jeugd en jong volwassenen.

De stof is de bouwsteen van een perfect shirt

De stof is minstens zo belangrijk als de uitstraling van het shirt bij het kiezen van het perfecte T-shirt. De stof is namelijk de bouwsteen van elk kledingstuk. De voorkeur gaat meestal uit naar puur katoen. Dit zorgt ervoor dat het shirt lang mee gaat, maar ook in de juiste fit blijft. Een van de beste is Egyptische katoen vanwege zijn langer vezels wordt gebruikt bij de shirts van Shirtsofcotton. Veel mannen maken de fout dat ze de dikte van de stof verwarren met de kwaliteit. Het tegenovergestelde is in feite waar, want de hoogste kwaliteit katoen is vaak lichter dunner en duurzamer maar daardoor ook zachter en geeft beter draagcomfort.

 

Comments are closed.